TYOMUODOT

21110 NAANTALI

_____________________________________________________________________________________________________________________

Seurakuntapuhelin

Seurakunnan työmuodot

2. Kor 5:14 "Sillä Kristuksen rakkaus vaatii meitä, jotka olemme tulleet tähän päätökseen: yksi on kuollut kaikkien edestä, siis myös kaikki ovat kuolleet;"

Seurakunnan vanhimmisto

Seurakunnan vanhimmisto vastaa Naantalin Helluntaiseurakunnan johtamisesta.

VANHIMMSTO:

Pentti Niininen - Harry Kieksi - Matti Lehtonen - Juhani Rajala

Puh: 044 - 5130735

_______________________________________________________

Nuorisotoiminta

Naantalin helluntailähetys r.y.:n hallitus hoitaa sääntöjen ja yhdistyslain edellyttämiä tehtäviä.

Puhelin: 040-5113178

Sähköposti: esa.lautamaki@suomi24.fi

Teetupa parillisen viikon torstai klo 19 - 21.30 Karvetin monitoimitalolla. Tarkoitettu teini-ikäisille. Ohjelmassa mm. pientä syötävää ja kahvit, Raamatun lukua, rukousta, keskustelua, pelejä ja mukavaa yhdessä oloa. (Nuorisotoiminnan kesätauko kesä-, heinä- ja elokuu.) Tervetuloa. Tv: Esa ja Eero.

_______________________________________________________

Lähetystyö

Tuemme Intian kansallisia evankelistoja Andhra Pradeshan ja Telanganan osavaltioissa. Evankelistat toimivat ICA-kodin työyhteydessä.

Lisätietoja saat kotisivulta http://www.ica-home.fi

Naantalin Helluntailähetys ry:n hallitus

Musiikkitoiminta

Musiikkipastori suunnittelee ja toteuttaa eri toimipisteissä tapahtuvan musiikkitoiminnan.

Seurakunnan musiikkipastorina toimii Pirjo Leino. Puh:050 5231687

Vankilatyö

Vankilaympäristössä tapahtuva evankeliumin julistustyö, sekä vapautuvien vankien tukeminen ja ohjaaminen seurakunnan yhteyteen.

Vankilatyöstä vastaavat Matti ja Annikki Salo. Heidän yhteystietonsa ovat:

Matti Puh 0500-128090.

Sähköposti: salo.matti@gmail.com

Annikki Puh: 044-3386772

Hepr.13:3

"Muistakaa vankeja, niinkuin olisitte itsekin heidän kanssaan vangittuina; muistakaa pahoinpideltyjä, sillä onhan teillä itsellännekin ruumis".

Ympäristötyö

Seurakuntamme kiertävä julistaja ja pastori Juhani Rajala tekee työtä ihmisten tavoittamiseksi lähialueilla.

Puh: 044 - 9725724

posti@juhanirajala.com

www.juhanirajala.com

Mark 16:15