TYOMUODOT

Seurakunnan työmuodot

"Sillä Kristuksen rakkaus vaatii meitä, jotka olemme tulleet tähän päätökseen: yksi on kuollut kaikkien edestä, siis myös kaikki ovat kuolleet." (2. Kor. 5:14)

Nuorisotoiminta

Vastuuhenkilö Esa Lautamäki

Puhelin: 040-5113178

Teetupa parillisen viikon torstai klo 19 - 21.30 Karvetin monitoimitalolla. Tarkoitettu teini-ikäisille. Ohjelmassa mm. pientä syötävää ja kahvit, Raamatun lukua, rukousta, keskustelua, pelejä ja mukavaa yhdessä oloa. (Nuorisotoiminnan kesätauko kesä-, heinä- ja elokuu.) Tervetuloa. Tv: Esa ja Eero.

Lähetystyö

Tuemme Intian kansallisia evankelistoja Andhra Pradeshan ja Telanganan osavaltioissa. Evankelistat toimivat ICA-kodin työyhteydessä.

Lisätietoja saat kotisivulta: http://www.ica-home.fi

Varoja kerätään uhrilahjojen ja lähetystorin toiminnan avulla.

Musiikkitoiminta

Musiikkipastori suunnittelee ja toteuttaa eri toimipisteissä tapahtuvan musiikkitoiminnan.

Seurakunnan musiikkipastorina toimii Pirjo Leino.

Puhelin: 050 5231687

Vankilatyö

Vankilaympäristössä tapahtuva evankeliumin julistustyö, sekä vapautuvien vankien tukeminen ja ohjaaminen seurakunnan yhteyteen.

Vankilatyöstä vastaavat Matti ja Annikki Salo.

Matti puhelin: 0500-128090

Sähköposti: salo.matti@gmail.com

Annikki puhelin: 044-3386772

"Muistakaa vankeja, niinkuin olisitte itsekin heidän kanssaan vangittuina; muistakaa pahoinpideltyjä, sillä onhan teillä itsellännekin ruumis". (Hepr. 13:3)

Ympäristötyö

Seurakuntamme kiertävä julistaja ja pastori Juhani Rajala tekee työtä ihmisten tavoittamiseksi lähialueilla. Sekä vierailee eri seurakunnissa ympäri Suomea.

Puhelin: 044 - 9725724

posti@juhanirajala.com

www.juhanirajala.com

"Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille." (Mark 16:15)